Referenciák

Menta

Menta nyerte a napraforgós kendőnket, remélem örömmel használja.

 

Tovább

Mariann

Amikor esküvőre vagyunk hivatalosak, néha nehéz eldönteni, mit vegyünk fel, ami elég elegáns, de nem öltözzük túl a menyasszonyt, különleges, mégsem hivalkodó. Fontos a kényelem is, amit természetes anyagokkal könnyebb elérni, mint a boltokban kapható műszálas ruhákkal. Mariann ruhája hernyóselyem szatén, lilomos mintával kontúros-akvarelles technikával készült.

Tovább

Virág

Virág személyében egy vidám, kedves, csodás hölgyet ismertem meg. Nagy öröm volt készíteni számára ezt a különleges menyasszonyi ruhát, amit alapozóval festettem hernyóselyem taftra. A vállrész hernyóselyem georgettből készült.

A fotók önmagukért beszélnek. Ilyen, amikor ruha és viselője teljes harmóniában vannak.

 

Tovább

Rita

Ritának csodás türkizes hernyóselyem muszlin ruhát készítettem a mell és a derékrészen raffolva, ami kedvezően emelte ki a törékeny hölgy alakját.

Tovább

Ivett koszorúslánykái

Ivett esküvőjére több ruha is készült, a koszorúslányok ruhácskái igazán helyesek lettek, csak úgy ragyogtak benne. :-) A ruhák hernyóselyem szaténból készültek kontúros technikával, a “kalocsai pillangós” ruhák mintájára, a színeket az esküvő színeihez igazítva.

Tovább

Erika

Erika egy igazi, tüzes hölgy, akinek pontos elképzelési voltak a menyecskeruháját illetően. Ez nagy segítségemre volt abban, hogy teljesen hozzá illő, fantasztikus ruhát készítsek neki. A ruhája egy torockói mintás hernyóselyem szatén ruha, a derékrészen raffolással. Az alapszín akvarelles technikával, a minta kontúrosan készült.

Anyag: hernyóselyem szatén

 

Tovább

Nóri karibi ruhája

Nórinak már több ruha is készült. Ebben a karibi ruhában egy est háziasszonyaként pompázott, remélem mindenki örömére. A ruha pamutselyemből és hernyóselyem muszlinból készült. Felsőrésze raffolással, szoknyája hajtásokkal és francia varrással lett izgalmasabbá téve. Festése akvarell technikával készült kis arany díszítéssel.

 

Anyaga: hernyóselyem muszlin, pamutselyem

 

Tovább

Emese

Emesének köszönhetem ezt a hernyóselyem szatén, szelőrózsákkal díszített igazi nyári, laza menyasszonyi ruhát. Külön öröm volt, hogy kislányának is készíthettem színben hozzáillő koszorúslány ruhát és édesanyjának egy virágdíszt vidám ruhájára.

“Köszönöm a ruhákat még egyszer. Mindenki dicsért minket érte.:) Kellemes viselet volt, nem volt semmi probléma (leevés, leöntés :)).”

Anyaga: hernyóselyem szatén,

Foto: dorablanka photography

Tovább

Johanna

Johannának készült ez a csipkés menyasszonyi ruha, melyhez menyecskeruhát is terveztünk. Esküvőjére az üde, narancsos-rózsaszínes virágokkal díszített vintage stílus volt a jellemző, ehhez igazítottuk a ruhákat.

A menyasszonyi ruhát hernyóselyem szaténból terveztük, erre került rá a külön álló tüll-csipke boleró és szoknya, amit fátyol egészített ki. Így az “alapruha” önmagában később is hordható alkalmakon, nyári estéken. :-)

Nagyon sok boldogságot nekik!

“A menyasszonyi ruhámtól a fotóstól kezdve a családomon át a násznépből mindenki teljesen odavolt, azt mondták, hogy a fátyollal meg a virágkoszorúval olyan voltam, mint egy tavitündér :)
Ami a legjobban esett, hogy az ikertestvérem azt mondta, hogy ő mindig is pont ilyennek képzelt el, hogy ilyen lesz a menyasszonyi ruhám, és így – bár én már a végső próba után is éreztem – teljesen megbizonyosodtam róla, hogy sikerült azt a ruhát “megtalálni”, amit mindig is szerettem volna, és ebben Neked hatalmas részed volt, még egyszer nagyon köszönöm.
A menyecske is nagyon tetszett mindenkinek, a színétől a csajok teljesen odavoltak.”

 

 

Anyaga: hernyóselyem szatén, csipke, tüll, georgette (menyecskeruha)

Foto: dorablanka photography

Tovább

Gabi

Ezt a szoknyát Gabinak készítettem. Egy színes, vidám, sárközi mintás szoknyácskát szeretett volna, amit felvehet egy egyszerű felsővel a hétköznapokban, de akár alkalmakra is szép viselet lehet. Szerintem igazi Gabis szoknya lett.

Anyaga: hernyóselyem taft

Foto: dorablanka photography

Tovább