Menyasszonyoknak

Vízparti virágok

Pamutselyem anya-lánya ruhácska “nyalóka-virágokkal”, víz mintával és pillangókkal díszítve, halványkék alapszínnel. Szellős, kényelmes viselet,  ünnepi alkalmakra, koszorúslány ruhának vagy hétköznapokra is ajánlom. A női verzió átkötős, szellős változaban készült el.

Méret: 122-es méret/ női: 36-os
Ár: kislány – 17.500 Ft, női- 20.000 Ft
Modellek: Csilla és Bori

Foto: Dora Blanka Photography

Tovább

Pántlika

Ezt a ruhát a gyönyörű magyar népviseleteink ihlették. Mintája rábaközi motívum, bronz és arany kontúrral megrajzolva. Régóta szerettem volna készíteni egy olyan ruhát, amelyen a motívumok mellett a régi női viseletek sziluettje is visszaköszön kicsit, modern formában. A felsőrész fűzője elől dúsan mintázott, derékrésze hátul hosszú pántlikában folytatódik. Szoknyájának a tüll alsószoknya ad még szebb ívet, tartást. A hernyóselyem taftból készült ruhát azoknak ajánlom, akik szeretik a népművészetet, és szeretnének különleges, egyedi ruhát viselni a nagy napon.

Fotó: Dora Blanka Photography
Modell: Márai Anita
 

Méret: 36-38
Ár: 185.000 Ft

Tovább

Virágfodor

Hernyóselyem twillből készült menyasszonyi ruha, melyet hátul finoman színezett leander virágokkal díszített fodor tesz különlegessé. Elől a dekoltázson lévő hajtások, hátul a nyitott háta vonzza oda a tekinteteket.  Esküvő után könnyen átalakítható csinos nyári ruhává, így bármikor menyasszonynak érezheted magad újra!

Fotó: Dora Blanka Photography
Helyszín: Zsófia Rendezvényhajó
Dekor: Fleur&Ballon
Smink: Bambi Katalin Láng
Modell: Liza
 

Méret: 36-38
Ár: 180.000 Ft

Tovább

Cseresznye virágzás

Hernyóselyem taftból készült menyasszonyi ruha. A tüllözött hagymaszoknyát alapozással készült virágzó cseresznye ágak díszítik, a fűzőt hasonló hernyóselyem ponge virág emeli ki. Ha ki szeretnéd hangsúlyozni derekad, egy színben hozzáillő ponge kendővel megteheted, amit később tavaszi napokon nyakban hordva is használhatsz.

Rózsaszín taftból készült fűzővel alkalmi ruhaként is tündökölhetsz benne. :-)

Fotó: Dora Blanka Photography
Helyszín: Zsófia Rendezvényhajó
Dekor: Fleur&Ballon
Smink: Bambi Katalin Láng
Modell: Dóri
 

Méret: 36-38
Ár: 280.000 Ft

Tovább

Adri esküvője

Adri esküvőjén minden semelyből készült: a díszlet, a ruhák, a vendégajándékok. Íme néhány kép az esküvőről.
1. Hernyóselyem ponge ruha, raffolt mellrésszel, nyakban megköthető pánttal a víz színeiben. A másnapi hajózás kelléke.
2. Menyecske ruha, hernyóselyem shantungból. A pöttyös hagymaszoknyánk ragadta meg Adri fantáziáját.
3. Magenta-fehér színű ruha a fotózáshoz, a bérelt menyasszonyi ruha helyett.
4. Magenta-lazac színű hernyóselyem ponge nyári ruha. Ajándék a megrendelés mellé.
5. Levendula párnácskák vendégajándékként.
6. Székeket díszítő selyemszalagok.
7. A mennyezeten a Balaton hullámai köszönnek vissza.

Fotó: www.dorablanka.hu

Az esküvőn készült fotók: www.biroandras.hu

Tovább

Kikelet

Szűrminta selyemre hangolva zöld-arany és bronz csillogással. A 2013-as menyasszonyi ruha trend: színes, mintás ruhák. A hernyóselyem shantung ruha szoknyája hátul enyhén uszályos. Freeform szives gyöngy ékszer teszi tökéletessé a látványt. A nyaklánc a damil pánt miatt igazán légies, és állítható.
Méret: 36-38-as
Ár: 150.000 Ft

Tovább

Kalocsai pillangós

Hernyóselyem szatén alkalmi ruha. Menyasszonyi ruhának, koszorúslány ruhának, vagy egyszerűen csak ha gyönyörű szeretnél lenni egy ünnepen. Hosszú selyemszalag szolgál vállpántként és övként, körbe tekerheted vagy megkötheted hátul. A selyemruha alját szabad kézzel festett, rajzolt egyedi, kalocsai ihletésű motívum és pillangók díszítik.
Méret: 38-40
Ár: 29.500 Ft

Hernyóselyem szatén ruha, kalocsai motívumok újragondolásával, pillangókkal díszítve. Elsősorban ünnepi alkalmakra, koszorúslány ruhának ajánlom.
Méret: 4-6 éves
Ár: 18.500 Ft
Modellek: Bogi és Bianka

Tovább

Orchideák

Hernyóselyem szaténból készült, orchideákkal festett, gyöngyözött menyasszonyi ruha. Fűzővel és “A”-vonalú szoknyával, ponge stólával. A fűzőt lapított fémrugóból készült merevítők tartják, így teljesen alakra simul, jól formáz, és nem törik el mozgás közben. Két réteg anyagból varrt, így melegben is kényelmes viselet, és nem vastagítja a derekat.
Méret: 36-38
Stóla mérete: kb. 60×180 cm
Ár: Stólával együtt 250.000. Ft

Tovább

Vásárhelyi hímzett

Hernyóselyem shantungból készült menyasszonyi ruha. Az enyhén uszályos szoknya alja és az öv hódmezővásárhelyi kézzel készült szőrhímzéssel díszített. Hátán masnival.
Méret: 36-38
Ár: 150.000 Ft

Tovább