Ékszerek

Hajpántok

Hernyóselyem ponge, taft, szatén vagy twill virágokkal díszített csipkés vagy gumis hajpántok, a kislányos báj vagy a nőiesség kedvelőinek. Minden virág egyedileg, kézel festett. A gumis pánt nem nyom a fül mögött, mégis megtartja a hajad. Használhatod a csuklódon karkötőként, és hajgumiként is.
Ár: 1500,- Ft-tól

Tovább

Virágkitűzők

Hernyóselyem ponge, taft, szatén vagy twill virágokkal díszített kitűzőalapok, melyek viselhetők kabáton, táskán, ruhán. Nőies, különleges megjelenést kölcsönöznek Neked bárhol. MInden virág egyedileg, kézel festett.
Ár: 1500,- Ft-tól

Tovább

Fülbevalók

Hernyóselyem fülbevalók taftból, shantungból, pongeból. Minden fülbevaló egyedi mintájú, kézzel festve, rajzolva. Ha szereted a nagy fülbevalókat, de nem akarod, hogy súlya húzza a füled, akkor ezeket a selyem ékszereket Neked találták ki! Valamennyi fülbevaló antiallergén akasztóval készül.
Ár: 1200-2500.– Ft/db Az ár a mintától és mérettől függ.

Tovább

Virágnyakláncok

Hernyóselyem virágokkal díszített ékszereinket bőrszíjra, selyem vagy organza szalagra készítjük el, így hosszuk állítható, és különböző stílust képviselnek. Nőies, különleges megjelenést kölcsönöznek bárhol Neked.

Ár: 1500,- Ft-tól, az ár egyedileg változhat az anyagok, méret és a virágok száma szerint.

Tovább

Selyemkarkötők

Egyszerűség és elegancia!
Fa karkötő alapra készített hernyóselyem karkötőink az egyszerűség, elegancia és színek jegyében születnek. Bármilyen viselethez, alkalomra tökéletes kiegészítők. Belső átmérőjük: 6,5-6,8 cm (kis méretű kézre).
Ár: 3000,- Ft

Tovább

Pink free

Freeform karkötő kásagyöngyből és kockagyöngyből, fekete és pink színekből. Gyöngyből szőtt gömbbel kapcsolódik, állítható méretű.
Ár: 3100,- Ft

Tovább

Narancs free

Freeform karkötő háló szerű mintával kásagyöngyből és kockagyöngyből. A klasszikus feketét forró színek teszik tüzessé. Kapcsolódása látványos, szőtt forma. Mérete változtatható.
Ár: 2900,- Ft

Tovább

Tenger

Szeretem a kagylókat gyűjteni, és gyönyörű ékszereket készíteni belőlük. Rengeteg kagylóból választhatsz, és elkészítjük belőle egyedi ékszered.

Tovább